Inrego
Stocklists

Registrera, värdera och sälj IT på bara några klick!

Effektivt och Tidsbesparande - Sälj din använda IT med Inrego

Nu är det ännu enklare att sälja din använda IT-utrustning och dra nytta av dess värde. Många gånger låter vi våra gamla produkter samla damm när de inte längre används, men genom att agera nu kan du snabbt och enkelt göra affärer och tjäna pengar på din använda IT. 

Inregos nya verktyg är designat för att vara effektivt och tidsbesparande, och du kan komma igång på bara 4 minuter!

Maximera värdet och er vinst

Visste du att IT-produkter förlorar i värde med tiden? Produkter som funnits på marknaden i några år kan förlora så mycket som 5% av sitt värde varje månad. Genom att sälja dina använda IT-produkter till Inrego kan du dra nytta av det kvarvarande värdet innan det fortsätter sjunka. Med Inregos verktyg för att sälja er använda IT kan du enkelt maximera din vinst genom att sälja dina produkter i tid.

Registrera, värdera och sälj

Inregos verktyg gör hela processen enkel och smidig. På bara några klick kan du registrera din utrustning och få en snabb och uppskattad värdering. Genom att använda vår hemsida kan du enkelt sälja dina produkter och få betalt för det värde de fortfarande har. Vi tar hand om rekonditionering och återanvändning, vilket minskar behovet av att producera nytt och bidrar till en mer hållbar konsumtion.

Bidra till miljön och den cirkulära ekonomin

Att sälja din använda IT till Inrego har fler fördelar än bara den ekonomiska. Genom att återanvända produkter minskar vi behovet av att tillverka nytt och därmed minskar även resursförbrukningen och utsläppen av växthusgaser. Genom att vara en del av den cirkulära ekonomin kan du bidra till en grön omställning och stödja hållbar konsumtion och produktion.

Ta chansen - sälj din IT innan värdet sjunker ytterligare

Nu är en utmärkt tidpunkt att rensa upp och organisera. Så varför inte passa på att sälja din använda IT till oss innan värdet sjunker ytterligare? Inregos verktyg för återtag gör det enkelt och snabbt att komma igång. På bara 4 minuter kan du registrera dina produkter, få en uppskattning av deras värde och sälja dem till oss.

Maximera värdet och bidra till en mer hållbar framtid.

Kom igång redan idag genom att besöka https://recommerce.inrego.se/