Inrego
Stocklists

Det här är vi

Vi ställer om världens IT-konsumtion till att bli hållbar

Sedan 1995 har vi varit pionjärer inom den cirkulära ekonomin. Tillsammans har vi inte bara byggt ett företag med en stark företagskultur präglad av utveckling, öppenhet och nytänkande. Vi har också skapat och utvecklat en helt ny marknad för återanvändning av elektronik.

När vår grundare och vd Henrik Nilsson startade Inrego för snart 30 år sedan var det få som trodde att det gick att återanvända elektronik. Idag omsätter vi omkring en halv miljard, besparar 90 000 ton koldioxidutsläpp och återbrukar över 350 000 IT-produkter årligen. Vi är stolta över att fortsätta driva på utvecklingen för den cirkulära ekonomin genom att erbjuda världsledande cirkulära IT-tjänster till hållbara organisationer och företag.

En cirkulär fabrik mitt i Täby

Den mest hållbara resursen vi har är vår egen arbetstid, och genom att satsa på gröna jobb inom Sveriges gränser har vi möjligheten att få fram tusentals nya jobb inom den cirkulära ekonomin. Alla produkter vi säljer är därför kvalitetstestade och rekonditionerade lokalt i Täby, Sverige.

Vår företagskultur driver vår framgång

Inrego är ett privatägt företag som präglas av utveckling, öppenhet och nytänkande. Våra medarbetare beskriver oss som ett entreprenöriellt företag, med en familjär stämning och en can-do-mentalitet. Det är, tror vi, nyckeln till att vi lyckats bli det främsta företaget inom cirkulära IT-tjänster.

Inregos och IT-återanvändningens historia

Från lokal datorbutik i Lund till globala hållbara IT-lösningar genom innovation och framstående företagskultur. Ta del av hur vi utvecklat Inrego och återanvändningsbranschen – på samma gång!

IT-utställningen – en resa i tiden

I anslutning till vår produktionsanläggning har vi skapat en IT-utställning där besökare får en tidsresa i teknikens historia. Du får känna och klämma på en nästan 40 år gammal dator och mötas av ikoniska mobiltelefoner från kommunikationsteknikens begynnelse. Dessutom får du lära dig mer om hur branschen för återanvändning har utvecklats över tid, och utmanas att lyfta den verkliga vikten av din egen mobiltelefon.

Besök vår cirkulära produktion

Vår fabrik lockar såväl makthavare som journalister och kunder. Vi är glada att få visa hur den cirkulära ekonomin fungerar i praktiken, och delar generöst med oss av våra utmaningar och erfarenheter om att driva ett bolag inom återanvändningsindustrin. Är du företagare eller engagerad för att driva på den cirkulära ekonomin? Kontakta oss så bokar vi in ett besök!