Inrego
Stocklists

Sälj er använda IT till oss

Ta del av fördelarna med en cirkulär IT-hantering

Med Inrego som samarbetspartner får du tillbaka pengar för din använda IT-utrustning samtidigt som du minskar er klimatpåverkan. Vi erbjuder en helhetslösning där vi hanterar transport, identifiering, testning, certifierad dataradering, reparation, återanvändning samt slutligen återvinning. Bra för din organisation – bra för planeten.

Sälj er IT-utrustning redan idag

Det har aldrig varit enklare att återanvända IT. Om du tillhör ett mindre bolag rekommenderar vi att du bokar din första försäljning av IT redan idag! Allt du behöver göra är att registrera dina produkter i vår återtagsportal. På fyra minuter får du en uppskattning på vad just dina IT-produkter är värda!

Återtag: Så går det till

Tjäna pengar på att återanvända era IT-produkter – och låt oss sköta processen åt er! Inom 30 dagar får du ett certifikat på att produkterna är säkerhetsraderade, en koldioxidredovisning som visar er positiva inverkan på miljön och ekonomisk ersättning för det kvarstående värdet i produkterna.

Minska ert klimatavtryck genom cirkulär IT

En cirkulär IT-strategi minskar ert klimatavtryck. För varje återtag ni gör minskar behovet av att producera ny IT, och så skapar vi ett hållbart kretslopp för elektronik! Ni får en konkret klimatredovisning som enkelt går att dela, tillsammans med ett årligt miljödiplom och en hållbarhetsrapport som sammanställer ert hållbarhetsarbete inom IT.

Boka konsulterande möte

Om du representerar en större organisation och vill veta mer om hur du skulle kunna implementera en cirkulär IT-strategi rekommenderar vi att ni kontaktar oss för personlig rådgivning. Ni får en personlig kontakt som skapar en skräddarsydd lösning för era behov.

Återinvestera eller donera er cirkulära vinst

Det finns mycket värde kvar i använd IT. Återinvestera vinsten och få mer teknik för pengarna, eller donera er ersättning till en välgörenhetsorganisation. Er cirkulära IT-hantering bidrar direkt till att forma en mer hållbar värld.

Kundcase

Saab: "Ni uppfyller alla krav som vår säkerhetsavdelning satt upp."

Under fem års tid har Saab använt Inregos tjänster för att kunna cirkulera och återanvända IT. Bara under 2022 besparade Saab över 800 000 kg CO2.