Inrego
Stocklists

Hyr kontorskitt från 199 kr/månaden!

En flexibel cirkulär hyreslösning

Köp det som ökar i värde och hyr det som tappar – lägg er tid på kärnverksamheten så tar vi hand om er IT-hårdvara! Med vår IT-hyra frigör ni det egna kapitalet och betalar bara för det ni faktiskt använder. Alltid med full försäkring, support och kostnadsfritt byte av IT-hårdvaran vart tredje år.

Betala bara för det ni faktiskt använder

Vi utgår ifrån dina faktiska behov och erbjuder dig en lösning som passar dig – oavsett om det är för ett kortare projekt eller en långtidshyra. Vi ser till att utrustningen levereras klar för användning så att du slipper alla krångliga och tidskrävande installationer. Efter avtalstiden återlämnar du utrustningen, förlänger avtalet eller köper loss den till marknadsvärde.

Minska ert klimatavtryck genom cirkulär IT

En cirkulär IT-strategi minskar ert klimatavtryck. För varje återtag ni gör minskar behovet av att producera ny IT, och så skapar vi ett hållbart kretslopp för elektronik! Ni får en konkret klimatredovisning som enkelt går att dela, tillsammans med ett årligt miljödiplom och en hållbarhetsrapport som sammanställer ert hållbarhetsarbete inom IT.

Kundcase

Sveriges Olympiska kommitté hyr datorer och mobiltelefoner under OS

Sveriges Olympiska kommitté korttidshyr IT-utrustning under OS. ”Det är väldigt smidigt att korttidshyra IT-utrustning under OS”, säger Anders Åberg, IT-ansvarig på Sveriges Olympiska kommitté.