Inrego
Stocklists

Köp återanvänd teknik med full garanti

Skräddarsydda lösningar för alla behov

Vi är pionjärer inom cirkulär teknologi. Genom gedigna processer för reparation, testning och kvalitet kan vi erbjuda återanvända IT-produkter med samma prestanda som nyproducerat. Den enda märkbara skillnaden är priset och klimatavtrycket. Våra produkter har 85 procent lägre klimatpåverkan och säljs för omkring halva priset från våra konkurrenter inom nyproduktion. Vi erbjuder dessutom alltid full support och minst ett års garanti.

Boka konsulterande möte

Cirkulär teknik är vår specialitet. Med innovation, partnerskap och kvalitetssäkrade processer har vi skapat ett helhetserbjudande som ger er all teknik ni behöver för att växa. Vi hjälper er med allt ifrån inköp till leverans och support, uppgradering av er utrustning och återtagshantering av den IT ni vill göra er av med.

Besök vår webshop

Klicka hem din nästa dator direkt från nätet. I vår webshop kan du snabbt och enkelt klicka hem din nästa IT-produkt redan idag. Vi har ett gediget utbud av cirkulär teknik för såväl privatpersoner som företag.

Allt du köper vill vi köpa tillbaka

Vårt mål är att cirkulera alla produkter vi säljer mer än en gång. Allt ni som företag köper från oss vill vi därför köpa tillbaka. Genom vårt cirkulära program fastställs ett restvärde på alla enheter ni köper från oss direkt vid inköp.

Kundcase

Upfront: ”Alla vill göra en bra affär, både för företaget i sig och för samhället i stort”

Genom att erbjuda rekonditionerade telefoner till sina kunder och teckna restvärden vid inköp av ny utrustning ser Upfront till att ligga i täten – inte bara när det kommer till moderna kommunikationslösningar, utan även i hållbara omställningsprocesser.