Inrego
Stocklists

Våra tjänster

Att återanvända IT-utrustning är inte bara en fråga för klimatet utan även en social fråga. Det känns därför extra bra att Inrego möjliggjort så att vi kan skänka vidare vinsten härifrån till Barncancerfonden.

Siemens Energy AB

För att kunna jobba med cirkulär IT-hantering för Saab har vi har specifika och tydliga krav som vår IT-säkerhetsavdelning satt upp. Vi har granskat, följt upp och kontrollerat att ni uppfyller dem.

Saab

Hållbarhet och säkerhet är viktigt för oss på Skanska. Inrego hjälper oss med det.

Skanska

IT Partner

telia.

Vi vill hjälpa våra kunder att minska sina miljö- och klimatavtryck. Samarbete är ett nyckelord för att nå en cirkulär ekonomi.

Telia

Kalmar slott, Kalmar kommun väljer Inrego.
kalmar kommun.

Det är ett kraftfullt verktyg som vi har fått genom att använda oss av Inregos tjänster. Livscykelhanteringen har så många värden, man får koll på informationen, ekonomin och leveranserna.

Kalmar Kommun

Rusta väljer Inrego.
rusta.

Vi vinner på det rent ekonomiskt samtidigt som vi slipper extraarbete och Inrego driver cirkulariteten.

Rusta

tech från Inrego.
DLL.

Det måste fungera enkelt, säkert och effektivt och vi samarbetar med partners som Inrego för att säkerställa det.

DLL

ivl.

Telefoner vi köper av Inrego har ett års garanti, håller en hög kvalitet och vi räknar med att kunna använda dem under flera år.

IVL Svenska Miljöinstitutet

zebra.

Samarbetet med Inrego ger mig en trygghet, jag vet att vi kommer att få rekonditionerad utrustning av hög kvalitet som fungerar.

Zebra Electronics

sok.

Det är väldigt smidigt att korttidshyra IT-utrustning under OS. Vi hyrde iPhones, Android-telefoner samt PC:s och allt funkade jättebra.

Sveriges Olympiska Kommitté