Inrego
Stocklists
Hyr dator från Inrego - Bild på mobiltelefoner i en cirkel - cirkulär IT.

Circular rent

Vilken hyreslösning passar dig?

Inrego Circular Rent erbjuder datorer, skärmar, telefoner och andra IT-produkter för prisvärd uthyrning anpassad efter dina behov. Du får en fast månadskostnad som gör det enkelt att budgetera och alla produkter kommer med fri support. Det är dessutom mycket bättre för miljön.

Short, flex eller long?

Vi erbjuder en flexibel cirkulär hyreslösning – från en dag upp till 3 månader. All utrustning levereras förinstallerad med Windows 10 och är redo att användas. Lägg till ytterligare programvara eller konfigurera en förinstallerad bild om det behövs. Under hela hyresperioden ger vi full support, garanti och försäkring. Vi samlar in utrustningen vid slutet av hyrestiden, hanterar dataradering med Blancco raderingsverktyg. Och, naturligtvis, ser vi till att produkterna kommer till nytta igen!

Hyr IT-utrustning för tillfälliga behov

Short

Vi ser till att utrustningen levereras klar för användning, du slipper alla krångliga och tidskrävande installationer. Vi utgår ifrån dina faktiska behov och erbjuder dig en lösning som passar dig för stunden - oavsett om det är för ett projekt, en tillfällig medarbetare, event eller kundträff.

Vår mest flexibla hyreslösning

Flex

Med Circular Flex kan du anpassa det helt efter ditt företags behov, utöka eller byta ut din dator när du vill. Du har alltid fri support under hela hyrperioden. Du slipper tänka på försäkringen. När du hyr en dator av Inrego är den fullt försäkrad när den kommer till dig.

Behov av elektronik men behöver inte äga?

Long

Då kan det vara bättre att finansiera IT-utrustningen externt istället för med egna likvida medel. Efter avtalstiden återlämnar du utrustningen, förlänger avtalet eller köper loss den till marknadsvärde.

Hur gör jag för att hyra IT-utrustning genom Inrego Circular Rent?

Fyll i formuläret så kommer en av våra experter kontakta dig och vägleda dig till den bästa lösningen för just dina behov.

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk

Läs mer om hur DLL jobbar med hyreslösningar för sina kunder

"Att hyra istället för att äga teknik och IT-utrustning är en del i ett skifte där företag börjar ta hand om sin utrustning mer cirkulärt."