Inrego
Stocklists

Podd: Så skalar du en cirkulär affärsmodell

Nyheter 5 september 2024 2 min läsning

Inregos vd i podd.

Hur skalar man upp en cirkulär affärsmodell? Det är en fråga som allt fler företag ställs inför när resursutmaningar och hållbarhetskrav blir alltmer akuta. Inregos grundare och vd Henrik Nilsson gästar Cordials podd Sustainability Talks för att dela sina erfarenheter och insikter om Inregos framgångsresa.

I avsnittet av Sustainability Talks diskuterar Henrik Nilsson de strategiska och praktiska nycklarna bakom Inregos framgång. Han belyser hur resurseffektivitet, samarbete och innovation har hjälpt företaget att växa och skalas upp, och delar med sig av konkreta exempel på hur vi hanterar utmaningar. Lär dig av Inregos resa för att skala din egen hållbara affärsmodell!

Sustainability Talks by Cordial är ett samtal om hållbarhet för alla som är nyfikna på hur hållbarhet kan vara framgångsfaktor för affären eller verksamheten och som vill ha verktyg att gå från ord till handling i hållbarhetsarbetet. Podden gästas av människor som jobbar med hållbarhet på ett eller annat sätt. Människor som vill dela med sig av hur de har gjort, vad som har fungerat och inte, om det mänskliga och resan hit.

Ta del av podden via Spotify eller din poddapp, eller lyssna direkt i webbläsaren här.