Inrego
Stocklists

Just nu: Extra högt tryck på cirkulära IT-produkter – sälj din IT med oss!

Nyheter 25 januari 2024 2 min läsning

Just nu: Extra högt tryck på cirkulära IT-produkter – sälj din IT med oss!.

Marknaden är mer inställsam till refurbished, återtagsprocesserna har blivit allt enklare och den miljömässiga drivkraften har ökat. Just nu är det extra högt tryck på cirkulära IT-produkter – passa på att sälja din IT med oss!

Allt fler har märkt att i en vanlig kontorsmiljö märks knappt någon skillnad mellan återanvänt och nytt, och de långa garantitiderna tillsammans med det förmånliga priset i jämförelse med nytt gör att allt fler väljer återanvänd IT-utrustning till sitt företag. Under 2023 ökade andrahandsmarknaden för cirkulär IT med 36 procent, vi hanterade 31 procent fler produkter än föregående år, och 4000 företag har stärkt sitt varumärke genom en ansvarsfull och hållbar IT-hantering.

Har du outnyttjade IT-produkter som ligger och samlar damm på kontoret? Passa på att sälja dem tillsammans med oss redan idag. Du gör en konkret och positiv inverkan på miljön samtidigt som ni får marknadsmässigt betalt för IT-produkterna ni inte längre använder. Och enklare än någonsin är det faktiskt också. Låt oss hjälpa er ta steget in i den cirkulära ekonomin!

Så går det till:

1. Beställ upphämtning av produkterna ni inte längre använder tillsammans med en personlig kundkontakt, eller genom vår lättnavigerade kundportal.

2. Fyll ett säkerhetsskåp med era använda IT-produkter. Har du inte full koll på vilken teknisk utrustning ni har liggandes? Det gör ingenting – vi gör inventeringsjobbet åt er! Alla inkommande produkter registreras med ett unikt enhets-ID och processen går enkelt att följa digitalt.

3. Informationen på er lagringsmedia raderas och ni får ett raderingscertifikat.

4. Ni får marknadsmässigt betalt för era produkter inom 30 dagar från upphämtning, specifikationer och komplett information om all er utrustning.

5. Ni får en koldioxidrapportering som visar hur mycket koldioxid ni sparat genom återanvändning, tillsammans med ett miljödiplom som ni med ett klick kan sprida för att stärka ert varumärke som en hållbar organisation.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!