Inrego
Stocklists

En av världens främsta tankeledare inom cirkulär ekonomi besöker Inrego

Nyheter 18 september 2024 2 min läsning

Ken Webster gör ett exklusivt Sverigebesök till Inrego för att fördjupa sig inom cirkulära principer för elektroniksektorn och dela sin kunskap med den svenska publiken. Registrera dig för att ta del av hans Circular TECH Talk den 1 oktober här!

Ken Webster har med flera årtionden av forskning och erfarenhet gjort den cirkulära ekonomin till ett globalt erkänt koncept. Med flertalet innovationskraftiga publikationer har han påverkat såväl politiker som företag och utbildningsinstitutioner att omfamna den cirkulära ekonomins principer. Han var en av de första anställda på Ellen MacArthur Foundation, och är idag en av världens främsta tankeledare inom cirkulär ekonomi. Nu gör Webster ett exklusivt Sverigebesök till Inrego under två heldagar för att fördjupa sig inom cirkulära principer för elektroniksektorn och dela sin kunskap med den svenska publiken.

"Att Ken besöker oss belyser vårt långsiktiga arbete inom den cirkulära ekonomin och vår fortsatta strävan att göra hållbara affärsmodeller skalbara. Att han dessutom är en av mina största förebilder sen 10 år tillbaka gör det hela ännu häftigare för mig personligen. Det kommer bli två roliga dagar fulla av insikter och spännande möten", säger Sebastian Holmström, hållbarhetschef på Inrego.

Under lunchseminariet Circular TECH Talk som hålls den 1 oktober deltar ett stort antal makthavare från politik, näringsliv och akademi. Ken kommer under seminariet belysa möjligheten med övergången till en cirkulär ekonomi för företagare, och i anslutning hålls även ett panelsamtal med bland annat Anders Wijkman – en framstående politiker, författare och miljödebattör som länge har engagerat sig i frågor kring hållbar utveckling, klimatförändringar och cirkulär ekonomi.

Circular TECH Talk direktsänds mellan 12.00-12.45 för din möjlighet att följa samtalet digitalt. Klicka här för att registrera dig.