Inrego
Stocklists
Piedestaler med laptops, stationära, mobiler och tablets från Inrego.

Sälj er IT - Inrego köper ert företags använda IT

Att sälja ditt företags använda IT-utrustning till Inrego är ett smart val av flera skäl. Först och främst kan du tjäna pengar på att sälja din gamla utrustning.

Men det handlar inte bara om pengar. Genom att sälja din gamla utrustning till Inrego bidrar du till ett mer hållbart klimat. Genom att återanvända utrustning minskar vi elektroniskt avfall och minskar mängden farliga kemikalier och växthusgaser som släpps ut. Genom att välja Inrego kan du vara säker på att din utrustning hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Vi på Inrego använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att all data raderas permanent och förblir konfidentiell. Dessutom ser vi till att utrustningen återanvänds så mycket som möjligt genom reparationer och uppgraderingar. Så inte bara bidrar du till en mer hållbar framtid, du hjälper också till att förlänga livslängden på din IT-utrustning och kan därmed minska behovet av nya inköp.

Så om du vill tjäna pengar, bidra till en mer hållbar framtid och säkerställa att din utrustning hanteras på ett ansvarsfullt sätt, är det definitivt värt att överväga att sälja din använda IT-utrustning till Inrego.

Endast för företag

Vi på Inrego är specialiserade på att återanvända IT-utrustning från företag och organisationer. Tyvärr kan vi inte köpa IT-utrustning från privatpersoner. Vårt fokus ligger på att erbjuda ansvarsfull och säker hantering av IT-utrustning för att minska elektroniskt avfall och bidra till en mer hållbar framtid. Vi på Inrego är stolta över att kunna hjälpa företag och organisationer att återanvända och återvinna IT-utrustning på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Vi köper er it

Inrego köper företags använda IT-utrustning och ger den nytt liv. Vi tror på en cirkulär ekonomi där resurserna återanvänds så länge det går, vilket är en hållbar lösning för både företag och miljön. Vi erbjuder en helhetslösning där vi hanterar transport, avidentifiering, testning, dataradering, reparation samt återvinning när produkten inte längre går att återanvända.

När vi köper ert företags IT-utrustning gör vi det på ett ansvarsfullt sätt. Vi säkerställer att all data på produkterna raderas på ett säkert sätt och att ert företags integritet bevaras. Vi ser till att alla produkter hanteras på ett sätt som uppfyller gällande lagar och regler.

Smidigt och enkelt

Att sälja din använda IT-utrustning till oss är enkelt. Det första steget är att beställa ett säkerhetsskåp av oss, ni gör det enkelt genom vår kundportal eller kontaktar oss om det är första gången. Sedan fyller ni skåpet med den IT-utrustning ni inte längre behöver och skickar tillbaka det till oss. Vi tar hand om resten. Vi rekonditionerar och säkerhetsraderar utrustningen och ser till att all information på utrustningen är borta.

Efter att vi mottagit IT-utrustningen, får du ersättning för produkterna, ett raderingscertifikat samt koldioxidrapportering. Vi gör allt vi kan för att säkerställa att processen är enkel och smidig för er. Vi ser till att produkterna är redo att användas igen genom att återanvända dem på ett sätt som är miljömässigt hållbart.

Bidra till en mer hållbar värld

Vi är stolta över att kunna erbjuda en lösning som både är ekonomiskt fördelaktig för företag som vill sälja sin IT-utrustning och samtidigt bidra till en mer hållbar värld. Genom att återanvända IT kan vi minska mängden avfall och spara på naturresurser, samtidigt som vi möjliggör för företag och organisationer att hålla sin IT-utrustning uppdaterad utan att behöva betala fullt pris för nya produkter. För företag som vill sälja sin elektronik är det enkelt och smidigt att samarbeta med Inrego.

Genom att sälja era använda IT-produkter till Inrego bidrar ni till att skapa en hållbar framtid. Vi ser till att återanvända er gamla utrustning.

Fyll i era uppgifter smidigt och snabbt så skickar vi ett skåp till er som ni fyller med de IT-produkter ni har. Se till att den elektronik ert företag har kommer till återanvändning!

Telefoner

Har ditt företag gamla telefoner eller mobiltelefoner som inte längre används? Varför inte sälja dem till Inrego i stället?

Bärbara datorer

I dagens digitala värld är företags användning av bärbara datorer avgörande för att upprätthålla en bra produktivitet.

Surfplattor

Står ni inför att uppgradera era system eller vill ni bli av med gamla enheter? Vi på Inrego är här för att hjälpa er.

Datorskärmar

Letar du efter en pålitlig partner som kan hjälpa dig med att sälja dina gamla datorskärmar? Vi köper era använda datorskärmar.

Datorer

Vad händer med era gamla datorer när de inte längre används? På Inrego erbjuder vi företag en hållbar lösning.

Sälj er it till oss!

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk