Inrego
Stocklists
en hylla med rekonditionerade datorer från Inrego.

Företag

Recommerce

Stärk ert varumärke som en hållbar organisation och ta ett konkret steg mot en mer cirkulär värld genom att samarbeta med oss kring er använda IT-utrustning

Har ert företag uttjänta IT-produkter? Fyll i era uppgifter smidigt och snabbt så skickar vi ett skåp till er som ni fyller med de IT-produkter ni har. Se till att den elektronik ert företag har kommer till återanvändning!

Telia använder cirkulära affärsmodeller i resan mot noll avfall

"Vi vill hjälpa våra kunder att minska sina miljö- och klimatavtryck. Samarbete är ett nyckelord för att nå en cirkulär ekonomi.”

Inrego Refresh

Börjar er utrustning bli långsam? Känner ni att en uppfräschning är på sin plats?

Vi på Inrego erbjuder tjänsten Refresh – en möjlighet att få tillbaka era egna enheter rekonditionerade och uppgraderade för fortsatt användning i er egen organisation. Dessutom med möjlighet till förlängd garanti.

Sälj er it

Att sälja ditt företags använda IT-utrustning till Inrego är ett smart val av flera skäl. Först och främst kan du tjäna pengar på att sälja din gamla utrustning.

Men det handlar inte bara om pengar. Genom att sälja din gamla utrustning till Inrego bidrar du till ett mer hållbart klimat. Genom att återanvända utrustning minskar vi elektroniskt avfall och minskar mängden farliga kemikalier och växthusgaser som släpps ut.

Kontakta oss för mer information!

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk