Inrego
Stocklists
Piedestaler med laptops, stationära, mobiler och tablets från Inrego.

Inrego Refresh

Börjar er utrustning bli långsam? Känner ni att en uppfräschning är på sin plats?

Vi på Inrego erbjuder tjänsten Refresh – en möjlighet att få tillbaka era egna enheter rekonditionerade och uppgraderade för fortsatt användning i er egen organisation. Dessutom med möjlighet till förlängd garanti.

Vi har en rekonditionerings- och uppgraderingstjänst i egen regi i våra lokaler i Täby. Tack vare det minimerar vi transporter och miljöpåverkan, samtidigt som säkerheten bibehålls.

Att förlänga livstiden hos en dator och ge den ett andra liv minskar utsläppen av växthusgaser med 109 kilo. Det motsvarar utsläppen för att driva ett kylskåp i tio år. Genom att använda er egen utrustning längre kan ni tillgodoräkna er hela miljöbesparingen.

Hur fungerar det?

Beställ ett säkerhetsskåp från Inrego på samma sätt som vid ett vanligt återtag av IT-utrustning. Skåpet fylls med den utrustning som ska fräschas upp och hämtas upp av Inregos logistikpartner.

Grundtjänsten innebär att produkten vid ankomst till Inrego funktionstestas, fabriksåterställs och all lagringsmedia säkerhetsraderas med certifierad raderingsprogramvara. Därefter rengörs utrustningen noggrant utvändigt och invändigt.

Dessutom kan vi byta ut delar och genomföra uppgraderingar enligt överenskommelse. Till exempel batteribyte vid batterikapacitet under 75%, byte av tangentbord, musplatta eller bildskärm, uppgradering till mer RAM-minne eller byte från HDD till SSD. Även vid utbyte och uppgradering av delar så blir livstidsförlängning en bra affär såväl ekonomiskt som miljömässigt.

Jag vill veta mer om Inrego Refresh!

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk