circularcom-foretagratt.jpg

Företag

Kontakta mig för mer information!

mattias-aronsson-ny.jpg

Mattias Aronsson

Head of Division Circular Commerce

mattias.aronsson@inrego.se

Vi omprövar hur vi producerar och använder IT

Inregos primära syfte är att förlänga livstiden och cirkulera en IT-produkt i fler loopar. Detta görs för att ta vara på jordens begränsade resurser samt för att minimera avfallet. För att gå mot en cirkulär omställning krävs samverkan och vi vet att samarbete från både privat såväl som offentlig sektor kan göra skillnad.   Vi ger dig som kund möjligheten att vara med att ge dina köpta produkter ett tredje liv, men det är inga krav för dig som kund att behöva lämna tillbaka dina produkter till oss och du kan självklart fortsätta använda dem så länge du vill – valet är helt valfritt och upp till dig. 
Så här går det till!

Vår webshop

Besök vår webshop med rekonditionerade IT-produkter.
Webshop

Vill du hellre hyra IT?

Inrego Circular Rent erbjuder datorer, skärmar, telefoner och andra IT-produkter för prisvärd uthyrning anpassad efter dina behov. Du får en fast månadskostnad som gör det enkelt att budgetera och alla produkter kommer med fri support. Det är dessutom mycket bättre för miljön.
Läs mer om våra hyreslösningar här

Lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig med mer information.

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk

Hållbar IT-utrustning är en viktig byggsten för att Polarbröd ska nå sina höga hållbarhetsmål

"Varför inte köpa rekonditionerad IT? Dagens datorer har tillräcklig kapacitet så att en datormodell som är 1 eller 2 år gammal ofta besitter tillräcklig prestanda och alla de kontorsapplikationer som en verksamhet kräver."
Läs mer