Inrego
Stocklists

Företag

Kontakta mig för mer information!

Mattias Aronsson på Inrego.

Mattias Aronsson

Manager of Business development

mattias.aronsson@inrego.se

Köp kvalitativ IT-utrustning för alla behov

Vi har ett brett sortiment av produkter som smartphones, bärbara datorer, stationära datorer, skärmar, och surfplattor från ledande varumärken som Apple, Samsung, Dell och HP.  

Sedan 1995 hjälper vi våra kunder att konsumera IT på ett smartare sätt. Idag är vi Sveriges största återförsäljare av begagnade datorer och telefoner, och årligen hanteras 360 000 produkter i vår produktion. 

Vårt mål är att cirkulera alla produkter vi säljer mer än en gång. Allt ni köper från oss vill vi därför köpa tillbaka. Genom vårt cirkulära program fastställs därför ett restvärde på alla enheter ni köper från oss direkt vid inköp, så att vi vet det ekonomiska värdet på era produkter – även när ni inte längre har behov av dem. Läs mer om det här!

Vill du hellre hyra IT?

Inrego Circular Rent erbjuder datorer, skärmar, telefoner och andra IT-produkter för prisvärd uthyrning anpassad efter dina behov. Du får en fast månadskostnad som gör det enkelt att budgetera och alla produkter kommer med fri support. Det är dessutom mycket bättre för miljön.

Vill du komma i kontakt med någon av oss? Lämna dina uppgifter nedan!

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk

Hållbar IT-utrustning är en viktig byggsten för att Polarbröd ska nå sina höga hållbarhetsmål

"Varför inte köpa rekonditionerad IT? Dagens datorer har tillräcklig kapacitet så att en datormodell som är 1 eller 2 år gammal ofta besitter tillräcklig prestanda och alla de kontorsapplikationer som en verksamhet kräver."