Inrego
Stocklists

Så återanvänder du IT – på bara fem minuter

Nyheter 21 juni 2023 4 min läsning

Nu gör vi det ännu lättare för dig att registrera dina produkter för återanvändning. På bara fem minuter får du ett uppskattat värde och en CO2-besparing. Låt inte dina uttjänta IT-produkter ligga och förlora värde under sommaren – ta chansen att tjäna pengar på din använda IT redan nu!

Visste du att produkter som funnits på marknaden i 3–4 år förlorar i värde med 5% per månad? Så är det faktiskt, och trots det är det många som låter sin IT-utrustning ligga på kontoret och samla damm när den inte längre används. Semestertiden närmar sig och det är en utmärkt tidpunkt att rensa upp och organisera innan man tar en välförtjänt paus. Har du uttjänt IT som ligger oanvänd på kontoret? Passa på att sälja din uttjänta IT-utrustning till oss innan du går på semester!

Använd IT förlorar värde med 5% per månad

Det är lätt att glömma bort att de produkter som blir överflödiga vid en uppdragering av er IT-utrustning fortfarande har ett värde, men faktum är att ni kan få en hög avkastning på era uttjänta IT-produkter – om ni säljer dem till oss för rekonditionering och återanvändning. Även om den största värdeminskningen sker direkt vid inköp av ny IT, kommer era produkter fortsätta sjunka även över tid. För att du ska kunna maximera din avkastning på era IT-produkter gör vi det nu ännu lättare för dig att sälja vidare IT. På bara några klick kan du minska ert klimatavtryck och få betalt för det kvarstående värdet i er IT-utrustning.

Nu blir det ännu lättare att återanvända med Inrego

Registrera den utrustning du inte längre använder, få ett uppskattat värde och beställ ett säkerhetsskåp för upphämtning till avsedd adress. Genom vår nya tjänst kan du snabbt och enkelt återanvända IT på bara fem minuter.

Att sälja din färdiganvända IT är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan ger också positiva konsekvenser för miljön. Genom att återanvända produkterna minskar vi behovet av att producera nytt, vilket i sin tur minskar resursförbrukningen och utsläppen av växthusgaser. Du och ditt företag bidrar till det globala målet nr 12: Hållbar konsumtion och produktion, och ser till att vi kan genomföra en grön omställning i närtid. Dessutom tillgängliggör du IT för andra organisationer och företag som annars kanske inte hade haft råd med teknik av hög kvalitet. Många av produkterna som säljs vidare blir exempelvis till digitala hjälpmedel i svenska skolan.

Få ett uppskattat värde direkt

Även om det slutgiltiga värdet såklart inte kan sättas förens våra tekniker gått igenom din använda utrustning på detaljnivå, får du genom vår tjänst snabbt och enkelt ett uppskattat värde på din utrustning. Du registrerar dina produkter på vår hemsida, får en siffra på din koldioxidbesparing som kan användas i er hållbarhetsrapportering, samt uträknade kalkyler på din förväntade avkastning som sker till följd av en cirkulär IT-hantering.

Passa på – sälj din IT till oss

Maximera din avkastning på produkterna genom att sälja dem till oss redan idag. Med vår nya tjänst tar det inte mer än fem minuter att registrera dina produkter. Ta del av tjänsten här, och kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi är redo att hjälpa dig ta steget in i den cirkulära ekonomin!