Inrego
Stocklists

Inregos Sebastian Holmström är en av Sveriges mest intressanta hållbarhetstalanger under 33 år

Arbetsplats 6 december 2021 2 min läsning

Sebastian Holmström på Inrego - Hållbarhetschef.

Tillsammans med deras läsare tar Aktuell Hållbarhet fram listan 33 under 33: De formar framtidens hållbarhetsarbete. I listan finner man några av Sveriges mest intressanta hållbarhetstalanger. Unga personer som redan gjort sig ett namn och som kommer synas i framtiden. I listan finner man bland annat idealister, aktivister, jurister, kommunikatörer, ingenjörer och entreprenörer. Alla är 33 år eller yngre.

Vi är så stolta över att Inregos hållbarhetschef Sebastian Holmström tar plats på listan med motiveringen:

”Sebastian Holmström arbetar till vardags med att ställa om hur vi köper, använder och slänger elektronik till en mer cirkulär hantering där vi återanvänder det vi redan producerat om och om igen. Han är dessutom styrelseledamot i Cradlenet, utvald i Ellen MacArthur Foundations program för unga cirkulära ledare globalt och medlem i Delegationen för cirkulär ekonomis referensgrupp där han även är ordförande för en expertgrupp inom återbruk.”

– Som civilekonomstudent funderade jag på att hoppa av mitt i utbildningen och studera något inom miljö, säger Sebastian Holmström. Vad jag kom fram till då var att vi behöver fler ekonomer som förstår sig på hållbarhet, och att kombinera affärsmodeller och hållbarhet är där jag gör skillnad i dag.