Inrego
Stocklists

International E-waste Day: Få 20% extra betalt för din IT!

Nyheter 9 oktober 2023 3 min läsning

I snart 30 år har vi på Inrego arbetat med att återanvända elektronik, och i många fall har vi kunnat ge företag tusentals kronor i ersättning för produkter som de sett som skrot. I samband med årets International E-waste Day vill vi därför sprida vårt budskap till fler. Den 16–18 oktober ger vi företagskunder hela 20% mer betalt för den IT de inte längre använder.

Nu utmanar vi på Inrego svenska företag att kika i sina skrivbordslådor, förvaringsskåp och förrådsrum – är elektroniken ni inte längre använder verkligen e-skrot?

Dagens sätt att konsumera IT är ohållbart. Varje år genereras e-avfall som överträffar vikten av hela kinesiska muren, den tyngsta sammanhängande konstruktionen på jordens yta. Det tänker vi ändra på. Nu ställer vi om världens IT-konsumtion till att bli hållbar.

Den 14 oktober är det International E-waste Day – en dag som uppmärksammar slit- och slängkulturen som slagit rot i vårt sätt att köpa, använda och resthantera e-avfall. Vi vill i samband med dagen uppmana fåra kunder att se använd IT med nya ögon, och låta oss bevisa att många gånger är IT-utrustningen mer värd än vad många först tror.

Erbjudande: Den 16–18 oktober får företagskunder 20% mer betalt när de säljer sin IT-hårdvara via FastTrack

Använd IT sjunker i snittvärde med 5% varje månad – och med vårt nya verktyg FastTrack tar det bara 5 minuter att få din IT registrerad, värderad och såld för återanvändning. Se värdet på använd IT med våra ögon – sälj dina IT-produkter till oss inför Inrernational E-waste Day!

Klicka här för att registrera, värdera och sälja din IT-utrustning

Säker radering och koldioxidbesparing med Inrego

När du säljer din IT till oss blir du en del av vårt cirkulära program och är med och ställer om världens IT-konsumtion till att bli hållbar. Alla produkter registreras i vår kundportal där du kan följa varje enskild produkt genom rekonditioneringsprocessen. Du får ett tydligt raderingscertifikat och kan vara säker på att all information på produkterna har destruerats. Dessutom får du en konkret CO2-besparing som en del av ert arbete att sänka era företagsutsläpp.