Circular support

Med Inrego Circular Flex har du alltid fri support under hela hyrperioden. Tveka inte att höra av dig till oss om det är något du undrar!

Försäkring ingår

Du slipper tänka på försäkringen. När du hyr en dator av Inrego är den fullt försäkrad när den kommer till dig.

Flexibilitet

Kan dina IT-behov komma att förändras? Inga problem! När du har nya behov kan du byta dator när du vill under hyrperioden.

Vad ingår i Inrego Circular Flex?

  • Byt och uppgradera din dator när du vill.

  • Fri Circular Flex Support.

  • Försäkring under hela hyrperioden.

  • Levereras installerad och klar enligt dina behov.

  • Vi tar hand om din IT när hyrperioden är avslutad.

Inrego Circular Flex erbjuder datorer, skärmar, telefoner och andra IT-produkter för prisvärd uthyrning anpassad efter dina behov.

Du får en fast månadskostnad som gör det enkelt att budgetera och alla produkter kommer med fri support. Det är dessutom mycket bättre för miljön.

BUSINESS DEAL

HP Elitebook G3 - Ett bärbart kraftpaket med slimmad design som inte kompromissar med varken funktion, komfort eller säkerhet. Med HP Elitebook G3 får du både ett stort lagringsutrymme och den hastighet du behöver med den snabba Intel Core i5-processorn. Det unika brusreduceringsprogrammet gör den här laptopen optimal för digitala möten med perfekt ljudkvalitet.

399 kr/mån

PREMIUM DEAL

Microsoft Surface Laptop 2 - Stil, hantverk och funktion i ett! Med sin låga vikt på 1,25 kg och batteritid på upp till 14,5 timmar är Surface Laptop 2 en perfekt dator för både företaget och studenten. Denna lättviktiga bärbara dator erbjuder både portabilitet och utmärkt prestanda med 8:e generationens Intel Core-processor.

999 kr/mån

BUSINESS COMBO

Din kompletta arbetsplats - I Standard Combo-paketet hyr du din kompletta arbetsplats. En HP Elitebook G3 som du kopplar till en 24" skärm via en dockningsstation. Tangentbord och mus medföljer för bästa ergonomiska arbetsställning. Föredrar du Apple eller Android? Välj mellan Apple iPhone XS eller Samsung Galaxy S9 för att göra din arbetsplats fulländad.

699 kr/mån

Hur gör jag för att hyra IT-utrustning genom Inrego Circular Flex?

Fyll i formuläret och beskriv dina behov, produkter, antal så kommer en av våra Circular Flex-experter kontakta dig med några förslag som ni sedan skräddarsyr tillsammans. Du är även varmt välkommen att ringa och prata direkt med oss.

+46 (0) 8 501 090 10