Inrego
Stocklists
hyr datorer, mobiler och surfplattor från inrego - short - bild på en dator.

Short

Hyr IT-utrustning för tillfälliga behov

Vi ser till att utrustningen levereras klar för användning, du slipper alla krångliga och tidskrävande installationer. Vi utgår ifrån dina faktiska behov och erbjuder dig en lösning som passar dig för stunden - oavsett om det är för ett projekt, en tillfällig medarbetare, event eller kundträff.

  • Kostnadseffektiv -du hyr efter ditt behov och betalar därefter.

  • Enkelt - IT-utrustningen levereras klar för användning.

  • Inrego står för logistik och transport.

  • Trygghet - Din säkerhet är viktig för oss och all utrustning säkerhetsraderas efter hyrperiodens slut.

  • Flexibelt - Om behovet finns kan du utöka hyrperioden, ha en finansieringslösning eller helt enkelt köpa loss utrustningen.

FAQ

Det varierar och beror på vilken typ av utrustning, prestandanivå, vilka volymer det handlar om och hur lång tid du behöver hyra produkterna. Ta kontakt med oss på tfn 08-50 10 90 10 eller e-post hyra@inrego.se så tar vi fram en lösning för era behov.

Både garanti och försäkring med låg självrisk ingår i våra finansieringslösningar samt support under hyresperioden. Vi hyr enbart ut proffsutrustning från tillverkare som HP, Dell, Lenovo, Apple och alla produkter är noggrant testade och fullt fungerande.

Datorerna levereras alltid med Windows 10 Pro som operativsystem och är redo att användas direkt. Om du har några andra önskemål eller vill preparera utrustningen med andra programvaror eller era egna image-filer så löser vid det.

Vi har alltid ett brett sortiment av utrustning i lager och om inget annat anges sker leverans inom på 3-5 arbetsdagar.

Alla företag och organisationer kan hyra IT-utrustning av oss.

Vi ser till att all utrustning dataraderas med certifierade programvaror efter hyresperioden. I priset ingår radering av information på enheterna som kommer tillbaka till Inrego.

Du kan hyra för en dag eller 36 månader. Du hyr efter ditt behov och betalar därefter.

Hur gör jag för att hyra IT-utrustning genom Inrego Circular Rent?

Godkänn att du att du har tagit del av vår integritetspolicy och cookiepolicy

* Obligatorisk